Tips!

Tips!

Skriv din egen bok

Image 6Du kan skriva små berättelser och publicera dem digitalt under Amazon “Kindle Direct Publishing”. Det tar mindre än 15 minuter att skapa ett konto och publicera ditt alster. Inom ett till två dygn finns din bok tillgänglig på Kindle världen över. Det vore väl häftigt om en framtida Nobelpristagare i litteratur hade startat sin karriär på det sättet. Är det här något som skulle kunna fungera för dig? I så fall, gå till och skapa ditt konto, sedan är det bara att publicera.

Webbsidor och appar 

Image 7Tycker du om att skapa webbsidor och kan göra snygg design. Då kanske du också skall försöka sälja dem. Många organisationer och mindre företag är villiga att köpa sig en snygg sida. Den enda sidan vi hittat där man kan sälja sina webbalster, är amerikanska Flippa, Vilket innebär att du bör göra eventuella texter på engelska. Om du utvecklar appar kan du också vända dig hit. Sidorna och apparna auktioneras ut till högstbjudande. Du själv sätter minimipris.

Bilder 

Image 8Är fotografi din hobby och din stora passion? Varför inte göra det till en inkomst också. Om du tar mycket och bra, samt gärna lite spektakulära bilder, som sticker ut, kan du sälja dem via till exempel iStockPhoto och det går också utmärkt med video, audio och vektorgrafik. Anmäl dig på iStockPhots hemsida. 

Blocket och Tradera

Alla har vi saker som bara ligger och skräpar. Omvandla det till pengar genom att annonsera ut sakerna du inte behöver på Blocket, eller Tradera. Många gör också så att de köper in varor billigt och sedan säljer dem vidare dyrare. Kanaler som Blocket och Tradera är givetvis bra försäljningsplatser för den som skapar egna alster.

Mer nyttiga tips och knep kan du hitta på webformers.se där du kan läsa mer om hur webben fungerar och få hjälp med din hemsida.