Fortfarande inget som passar dig

Fortfarande inget som passar dig

Fortfarande inget som passar dig

Har du kommit så här långt och ännu inte hittat något som passar dig, tror jag faktiskt att du underskattar din egen förmåga, gå igenom din lista igen, har du glömt något som du är bra på, kanske för att det inte nämnts här. Kanske matlagning är din passion, jakt, fiske … Starta en blogg om det, sälj recept och bli en affiliate. Skriv om böcker ifall läsning är det som intresserar dig, om träning, sport, antikviteter, barn, film, väderprognoser, eller vad som intresserar dig, jag lovar, det finns tusentals med samma intresse och som gärna tar del av dina synpunkter.

Om du fortfarande inte har hittat något så har vi ändå något även för dig, även om det inte ger så mycket betalt. Du kan delta i betalda enkäter. Alla har en åsikt och du kan faktiskt bli belönad för din genom att besvara undersökningar på nätet. Företag gör undersökningar för att ta reda på vad personer som du och jag tycker om deras produkter och betalar för det.  En sådan webbsida som du kan anmäla dig till är:

Surveybee, företaget Surveybee betalar för deltagande, enligt egen uppgift, i form av presentkort hos Sveriges mest kända varumärken.

Mobrog, är ett annat företag verksamt på den svenska marknaden. De betalar 5 till 30 kronor per undersökning och betalar ut via PayPal.

ABCPoll Sweden, är ytterligare ett företag inom samma område. de samarbetar med CINT som är ett högt ansett namn inom marknadsföring.

Triaba, är ännu ett företag inom denna sektor, de betalar i genomsnitt 10 kronor för varje fullföljd undersökning.

Det finns mängder av företag på den svenska marknaden som betalar för att få veta vad du tycker, det är bara att söka på webben. Skriv till exempel ” betalda undersökningar Sverige” och titta igenom resultatet för att finna något eller några som passar dig.. Du skall fåytterligare lite hjälp. Listan nedan är de fem undersökningsföretag som är verksamma i Sverige och anses betala bäst. 

Åsiktstorget  

Hos Åsiktstorget kan du samla poäng och sedan byta dina ihopsamlade poäng mot presentkort i butiker som

H & M, Adlibris, NetonNet, Media Markt och Siba. De undersökningar du kan delta i handlar om allt från internetvanor, teveprogram och TV-reklam till mode, skönhet, mat, film och sport. 

MySurvey

My Survey, är ett företag som är verksamma över hela världen. Hos dem kan du samla poäng som du sedan kan omvandla till presentkort från välkända butiker eller webbutiker. Du kan också välja att donera dina poäng till välgörenhetsorganisationer. Undersökningarna handlar om alla möjliga ämnen. För varje undersökning du genomför får du poäng och när du kommit upp i minst 500 poäng kan du byta poängen mot presentkort i valfri butik som är anslutet till MySurveys premieprogram.

Din Åsikt

Din Åsikt, är Ett världsledande företag när det gäller marknadsundersökningar. För varje undersökning du genomför tjänar du pengar som du därefter kan omvandla till presentkort på välkända butiker som Stadium, SF Bio, Coop och McDonalds. Undersökningar förekommer inom alla möjliga områden. När du kommit upp i 100 kronor på ditt konto kan du byta ut dessa pengar mot presentkort värt motsvarande summa. Undersökningarna ger i genomsnitt 10 till 20 kronor per tillfälle. Det finns också specialundersökningar som kan ge ända upp till 200 kronor per undersökning.

Toluna

Toluna, är ett av världens ledande marknadsundersökningsbolag. Hos dem kan du svara på undersökningar mot poäng som du senare kan byta mot presentkort eller varor av olika slag. Du kan också skapa dina egna undersökningar, men också testa nya produkter som du därefter får behålla. Utöver det får du också chansen att delta i lotterier. För deltagande i undersökningar får du poäng. Hos Toluna får du inte bara poäng för deltagande i undersökningar utan också för andra saker, som att registrera dig som medlem, fylla i profilundersökningarna, värva nya medlemmar med mera. För varje undersökning du deltar i får du 1000 till 50 000 poäng. För att kunna byta poängen mot presentkort eller varor måste du ha kommit upp i minst 60 000 poäng.

IPSOS

IPSOS, är idag världens tredje ledande undersökningsbolag. Hos dem kan du delta i undersökningar och bli belönad med poäng som du sedan kan omvandla till presentkort på välkända utvalda butiker. Som ny medlem deltar du i utlottningen av 30 värdecheckar värda 1000 kronor vardera. Alla medlemmar som har deltagit i minst fem enkäter under en tremånadersperiod kallas för VIP-medlemmar och dessa deltar också i utlottning av värdecheckar kvartalsvis. När du deltar i en undersökning samlar du poäng och en undersökning är värd mellan 5 och 250 poäng. För att få byta poängen mot presentkort måste du ha samlat ihop minst 1080 poäng på ditt konto. Poängen kan du byta ut mot presentkort på exempelvis Säfenlogi Sveriges bästa hotell och konferens, Coop, Åhlens, Din Sko, Bokia, Stadium, The Body Shop eller H&M. Du kommer att bli erbjuden att delta i ungefär fyra undersökningar per månad hos IPSOS.